FUDOSAN

En Fudosan portem més de 25 anys dedicats a l’edificació i reforma d’habitatges, locals comercials, edificacions industrials i centres sanitaris. Treballem tant amb particulars, empreses i l’administració pública.

Entenem l’edificació i les reformes com un procés que va des de dotar al client amb tota la informació prèvia (pressupost desglossat, memòria de qualitats acordada…) fins al lliurament de claus en mà. En Fudosan disposem d’instal·ladors propis (amb els pertinents carnets d’instal·lació homologats), departament d’arquitectura i enginyeria podent oferir un únic interlocutor amb el client.

Dins dels nostres treballs realitzats comptem amb diversos centres auditius Widex, reformes i ampliacions en centres d’atenció primària (CAP) i hospitals de la província de Barcelona (Hospital de Bellvitge, Hospital Germans Trias i Pujol – Can Ruti), així com reforma i construcció d’habitatges d’obra nova, locals comercials i naus industrials.

ACTIVITAT

Construccions de tota mena d’edificacions

Reforma o rehabilitació d’habitatges i edificacions industrials

Posseïm tots els carnets d’instal·lacions homologats:

Electricitat

Aigua

Gas

Climatizació

Telecomunicacions

Per a obres més complexes, comptem amb l’homologació de Soldadures per a Estructures. Assessorem en el desenvolupament dels projectes i, si fos necessari, els legalitzem ja que disposem de serveis tècnics a nivell d’Arquitectura i Enginyeria.